Net als Tula, ByKay en Ergobaby is Marsupi een van de bekendste merken in Nederland en België. Marsupi begon met de ontwikkeling van e een zachte en eenvoudige ergonomische draagzak die vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Het zijn compacte draagzakken die voornamelijk zijn voorzien met klittenbandsluitingen. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk in gebruik zijn.

De Marsupi is gemaakt voor buik- en heupdragen. In theorie is het ook mogelijk om met de Marsupi je kindje op eigen risico op de rug te dragen. De adviesleeftijd voor deze draagzak is vanaf de geboorte tot 15 kg. 

Hoe werkt het? Je sluit de klittenband om je middel, pakt de baby op, plaatst het stof over je baby en kruist de schouderbanden. Vervolgens span jede klittenband over je baby en je bent klaar om te gaan.

De Marsupi is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kijk goed welke maat draagzaak bij jou (eventueel je partner) en je kindje past. Houd daarnaast bij aanschaf rekening met de seizoenen van het jaar. Je draag b.v. in de winter dikkere kleren dan in de zomer. Daarnaast draag je waarschijnlijk andere kleuren kleding. Het is goed om na te denken of het design bij jou als drager past.

De bekendste Marsupi modellen zijn de Plus en de Breeze.