Draagzak merken

Snel en gemakkelijk de beste draagzak per merk zoeken. Enkel en alleen de beste merken op een rijtje.

De beste draagzak merken op een rijtje

Als je een draagzak gaat uitzoeken, heb je de keuze uit een aantal merken. De meest verkochte draagzak van het moment zijn de Ergobaby draagzak en Tula draagzak. De voornaamste reden dat deze draagzak merken het meeste verkocht zijn, is simpelweg om de kwaliteit. Deze stevige en ergonomische draagzakken zijn sterk en comfortabel voor zowel ouder en kind.

Tula draagzak

tula logo

De Tula Free to Grow en Tula Explore zijn de twee meest verkochte draagzakken van Tula. Tula is dan ook opgericht door 2 ouders, die de allerbeste draagzak wilde gaan maken. De Tula draagzak is dus niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Deze ergonomische draagzakken zijn gemaakt van katoen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Erbobaby draagzak

ergobaby logo

Ook Ergobaby is opgericht door een moeder die de noodzaak zag in een goede draagzak, waarbij het gewicht goed verdeeld wordt. De naam Ergobaby leidt dan ook af van ‘Ergonomisch”. De Adapt en Embrace Ergobaby draagzak zijn momenteel de meest populaire draagzakken. De Ergobaby

ByKay draagzak

bykay logo

De ByKay draagzak is echt een draagzak voor de mode bewuste ouder. Deze draagzakken zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende mooie en unieke stoffen, van rib en jeans tot panter print. Ook de ByKay draagzakken zijn tot leven gekomen door de noodzaak van een moeder. De ByKay draagzakken zitten erg comfortabel voor zowel kind als ouder. De verschillende banden en riempjes verdelen het gewicht goed.

Artipoppe draagzak

artipoppe logo

De Artipoppe draagzak is misschien wel de mooiste draagzak van allemaal. Dit exclusieve merk is een echt must have voor de modebewuste moeder. Sinds en poos maakt Artipoppe naast draagdoeken ook draagzakken. Het is niet zo gek dat ook Doutzen Kroes en Jessica Alba de Artipoppe draagzakken voor hun kindjes hebben gebruikt, want het is een prachtig item.

Stokke draagzak

stokke logo

Stokke kent wellicht elke ouder wel, want de bekende Trip Trap stoel komt bij Stokke vandaan. Stokke maakt ondertussen enorm veel verschillende baby producten, waaronder ook de Stokke draagzak. Deze draagzakken kan je veelal als buik en rugdrager gebruiken, waardoor je de draagzaak wat langer kan gebruiken. De Stokke draagzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

BabyBjorn draagzak

babybjorn logo

Voor welke BabyBjorn draagzak je ook kiest, het zijn allemaal ergonomische draagzakken. Er is bij BabyBjorn goed gekeken naar de ondersteuning van je kind. Ook beschikken de BabyBjorn draagzakken over fijne schouderbanden én een heupband, waardoor het gewicht van je kind goed verspreidt wordt.

Cybex draagzak

stokke logo

Cybex ken je wellicht ook van de autostoeltjes en kinderwagens. Cybex produceert ook draagzakken en deze dan ook van een erg goede kwaliteit. Cybex is een Duits merk, dus je kan er van uit gaan dat de Cybex draagzak is gemaakt van de beste kwaliteit en uitvoerig is getest. Deze draagzakken hebben een vrij minimalistische uitstraling, maar zijn enorm stevig. De schouderbanden zijn wat dikker, waardoor je comfortabel je kind mee neemt in de draagzak.

Maruspi draagzak

marsupi logo

De Marsupi draagzak is een eenvoudige draagzak met alle comfort voor je kind. Deze draagzak kan je eenvoudig opbergen, omdat de draagzak op te vouwen is. We vinden dit dan ook een handige draagzak voor bijvoorbeeld vakantie, omdat je de Marsupi draagzak makkelijk in je koffer mee kan nemen. Veel ouders vinden dit dan ook een praktische en eenvoudig te gebruiken draagzak.

Waarom zijn dit de beste draagzak merken

Als je op zoek bent naar een draagzak, zal je al snel tegen een aantal bekende merken aanlopen zoals Stokke, Cybex of BabyBjorn. Deze merken ken je wellicht van andere baby producten zoals buggy’s, kinderwagens of autostoeltjes. Naast deze bekende en grote merken, zijn er ook een aantal merken die zich helemaal gespecialiseerd hebben in het maken van de beste draagzak. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor Tula, Ergobaby of ByKay. Het zal je dan ook niet verbazen dat juist deze merken het meest verkocht zijn. Als het aan ons ligt, zijn dit ook de beste draagzak merken, simpelweg omdat er goed is nagedacht over kwaliteit, comfort en gebruiksgemak.