ByKay draagzak

De ByKay draagzak is één van de meest verkochte draagzakken van het moment. Het is dan ook niet zo gek dat deze draagzakken in onze top 10 van beste draagzakkenBeste draagzak top 10 staat. De ByKay draagzak is goed afgewerkt en verkrijgbaar in mooie kleuren, stoffen en prints.

Hierom moet je voor een ByKay draagzak kiezen

bykay logo

Bij de naam ByKay denk je waarschijnlijk niet direct aan Nederland, maar ByKay is toch echt een merk van Nederlandse bodem en dat is uniek! ByKay is opgericht door Kay, die als moeder het gebrek zag aan een mooie en comfortabele draagzak. Haar kinderen werden rustig van haar zelf gemaakte draagzakken en dat bracht haar op het idee om daar een merk omheen te bouwen. Wat begon als een projectje achter de naaimachine is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd bekend draagzak merk.

Kay is een inspirerende ondernemer en het merk is dan ook milieubewust bezig. Zo worden er bijvoorbeeld spijkerbroeken gerecycled en omgetoverd toch prachtige draagzakken.

Wat is het verschil tussen de ByKay draagzakken?

Als je een ByKay draagzak wilt gaan kopen, heb je de keuze uit twee soorten, namelijk de Click Classic en de Click Deluxe. Vooral de Click Classic is het meest verkochte ByKay model en is dan ook verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren, prints en stoffen. Als we naar de specificaties van beide draagzakken kijken zoals hieronder samengevat, zal je geen verschil merken. Het grootste verschil zit namelijk in de buikband. Het verschil tussen de ByKay Classic en ByKay Deluxe is dat de Deluxe draagzak buikband gevuld is met schuim. De Classic draagzak daarentegen is dus niet gevuld. Het komt er op neer dat de Deluxe wat steviger is.

TypeByKay Click ClassicByKay Click Deluxe
Te gebruiken vanaf geboorteVanaf geboorteVanaf geboorte
Te gebruiken tot hoeveel kg18kg18kg
Ergonomische draagzakJaJa
Aantal draagposities3 (buik, heup en rug)3 (buik, heup en rug)

De ByKay draagzak wordt goed beoordeeld!

De ByKay draagzakken worden goed beoordeeld doordat het een comfortabele en fijne ondersteuning biedt voor je kleintje, maar daarentegen geen lompe draagzak is. De ByKay draagzakken zijn namelijk gemaakt van een zachte stoffen zonder onnodige opvulling, waardoor je de draagzak ook klein op kan vouwen. Alle ouders zijn vooral positief over de designs van de ByKay draagzak, want dit merk is te koop in verschillende kleuren, prints en stoffen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een rib of zelfs jeans stof.

★★★★★

Sanne op Wehkamp.nl: “Wij waren op zoek naar een draagzak die wij voor onze newborn konden gebruiken. Goede ondersteuning van zijn nekje vonden wij daarbij erg belangrijk. Deze draagzak heeft een extra flap die je met klipjes vast kan zetten voor extra steun. Ook kan je hem aan de onderkant makkelijk oprollen om hem zo op maat te maken. Makkelijk in te stellen en ook fijn in gebruik als je in je eentje bent (met aandoen). Het mooie design is daarbij ook een dikke plus! “

Meest gestelde vragen over de ByKay draagzakken

#1 Wat is het verschil tussen de ByKay Classic en Deluxe draagzak?

Het verschil tussen de ByKay Classic en Deluxe draagzak is dat de Deluxe draagzak een opgevulde buikband heeft. Dit maakt de draagzak steviger dan de Classic draagzak. Verder zit er geen verschil in de draagzakken, want beide kan je gebruiken vanaf de geboorte en gebruiken tot 18kg. Ook kan je beide draagzakken dragen op 3 verschillende manieren.

#2 Tot welke leeftijd kan je de ByKay draagzak gebruiken?

De ByKay draagzakken kan je gebruiken totdat je kind rond de 2 jaar is (tot 18kg).

#3 Vanaf wanneer kan je de ByKay draagzak gebruiken?

De ByKay draagzakken zijn direct vanaf de geboorte te gebruiken. Ideaal om je pasgeboren kindje dicht bij je te houden.

Bekijk ook eens deze draagzak merken

ergobaby logo
marsupi logo
babybjorn logo
neko logo