Ergobaby draagzak

De Ergobaby draagzak is een enorm populaire draagzak onder ouders en dat is niet zo gek ook. Deze draagzakken zijn namelijk van erg goede kwaliteit en zijn comfortabel voor zowel kind als ouder. De Ergobaby draagzakken zijn ergonomisch en zorgen voor een goede zithouding van je kindje.

Hierom moet je voor een Ergobaby draagzak kiezen

ergobaby logo

Ergobaby is een zeer bekend en veel verkocht draagzak merk als het om draagzakken gaat. Het is niet zo gek dat dit draagzak merk 3 keer voorkomt in onze draagzak top 10, namelijk met de Adapt, Embrance én Omni 360. Ergobaby staat vooral bekend om de goede kwaliteit draagzakken. Veel ouders kiezen dan ook voor deze draagzak om het comfort voor zowel kind als ouder als het gemak. We kunnen met zekerheid zeggen dat dit merk één van de beste is op het gebied van ergonomische draagzakken. De Ergobaby draagzakken zijn daarentegen minder chique of hip als sommige andere merken zoals bijvoorbeeld de Artipoppe draagzak. Het is dan ook veel het gemak, comfort en de kwaliteit waar wordt voor gekozen en niet direct het design van de draagzak. Dit is volgens ons in ieder geval de juiste keuze, want je wilt tenslotte een veilige en comfortabele draagzak voor je kind.

Wat is het verschil tussen deze Ergobaby draagzakken?

Kiezen tussen de verschillende Ergobaby draagzakken is niet eenvoudig! We hebben om deze reden de grootste verschillen onder elkaar gezet, zodat je eenvoudig en snel kunt vergelijken welke draagzak van Ergobaby het beste bij jullie past. De verschillen tussen deze draagzakken zijn klein. Zo kan je de Ergobaby Omni 360 op 4 manieren dragen, namelijk vooruit, achteruit, op de heup en op je rug. Het grootste verschil tussen deze draagzakken is dat de Ergobaby Embrace te gebruiken is tot 11kg en de andere twee types tot 20kg. Dit hoeft geen groot probleem te zijn, als je de draagzak juist in het eerste levensjaar veel gebruikt. Als je de draagzak ook op latere leeftijd wilt gebruiken, is het goed om te overwegen of je juist een draagzak wilt kopen die mee kan tot je kind 20kg is.

TypeErgobaby AdaptErgobaby EmbraceErgobaby Omni 360
Te gebruiken vanaf geboorteVanaf geboorteVanaf geboorteVanaf geboorte
Te gebruiken tot hoeveel kg20,4kg11kg20kg
Ergonomische draagzakJaJaJa
Aantal draagposities334

Ouders zijn zeer positief over de draagzak van Ergobaby

Uiteraard is het altijd goed om zelf ook nog het nodige onderzoek te doen en meerdere reviews te lezen. Ook wij hebben dit gedaan om een idee te krijgen wat andere ouders van de Ergobaby draagzak vinden. Over het algemeen wordt vooral het comfort, kwaliteit en gemak van deze draagzakken geprezen.

★★★★★

Suzanne op Bol.com: “Erg blij nog steeds met deze aankoop, hebben de draagzak nu ruim 2 jaar en gebruiken deze nog regelmatig. Makkelijk aan te passen zodat we het ene moment onze pasgeboren dochter er in kunnen dragen onderweg of thuis als ze reflux/krampjes heeft en het andere moment ons zoontje van 2 jaar oud als hij moe is en weigert verder te lopen. Hij vindt het heerlijk om alles te kunnen overzien als hij op mijn rug zit. Voor vakantie ook ideaal, al blijft het natuurlijk wel warm om een kind bij je te dragen. Zeker een goede investering geweest.”

Meest gestelde vragen over de Ergobaby draagzakken

#1 Hoe lang mag mijn baby in draagzak van Ergobaby?

De meeste draagzakken van Ergobaby kan je gebruiken tot je kind 20kg is. Omdat dit ergonomische draagzakken zijn is er geen limiet aan het aantal uur per dag dat je kind in deze draagzakken mag zitten.

#2 Tot hoeveel kilo kan je een draagzak van Ergobaby gebruiken?

Dit is afhankelijk van het type draagzak. De Ergobaby Adapt en Omni draagzak kan je gebruiken tot 20kg. De Ergobaby Embrace daarentegen kan je gebruiken tot 11kg.

#3 Kan je de Ergobaby draagzak ook alleen aandoen?

De Ergobaby draagzakken zijn perfect alleen om te doen. Voor de aller eerste keer raden we aan wel wat hulp te gebruiken, maar eenmaal gewend is deze draagzak goed alleen aan te doen. Je kan de draagzak als eerste om je heup klikken, waarna je jouw kindje tegen je borst houdt. Daarna doe je de armen door de schouderbanden en klik je gemakkelijk vast.

Bekijk ook eens deze draagzak merken

tula logo
bykay logo
babybjorn logo
neko logo