Marsupi draagzak

tekst

Hierom moet je voor een Marsupi draagzak kiezen

marsupi logo

De Marsupi draagzak is een budget vriendelijk alternatief tegenover de wat duurdere premium draagzak merken. Anders dan je wellicht gewend bent, maak je de Marsupi draagzak niet vast met een gesp of klikverbinding, maar juist met klittenband. Je zal wellicht denken, ‘is dat wel stevig genoeg voor mijn kindje?’… Jazeker! Dankzij de duurzame en sterke klittenband sluiting blijft je kind goed in de draagzak zitten. Doordat deze draagzak van stof en klittenband is gemaakt, is het de meest makkelijk op te bergen draagzak van allemaal. Je kan de draagzak compact opvouwen en makkelijk meenemen in bijvoorbeeld de luiertas of rugzak. De draagzakken van Marsupi worden verkocht in verschillende maten (S, L en XL), zodat het perfect bij jouw taille past. Ook deze draagzakken zijn ergonomisch draagzakken en veilig en comfortabel voor je kind.

Wat is het verschil tussen de Marsupi draagzak soorten?

Er zijn twee soorten Marsupi draagzakken te koop, namelijk de Plus en de Breeze. Het verschil tussen deze twee draagzakken zit vooral in de combinatie van stof. Waar de Plus is gemaakt van 100% katoen, is de Breeze gemaakt van 60% katoen en 40% linnen. Zoals de naam “Breeze” al aangeeft is dit een luchtige draagzak ideaal voor de zomermaanden. Verder zit er weinig verschil tussen de twee draagzakken.

Het is niet aan te raden om de Marsupi draagzakken op je rug te dragen, doordat je kind in de draagzak zit met klittenband. Je zal dus ook zien dat beide draagzakken alleen gebruikt kunnen worden op de buik en heup. Ook de heup raden we niet aan, naast dat dit niet helemaal comfortabel is, heb je ook minder goed zicht op de banden.

Wat je wellicht ook niet gewend bent van andere merken, is dat Marsupi verkrijgbaar is in 3 verschillende maten, namelijk de S/M, L en XL maatvoering. Dit komt er op neer dat de tailleband groter wordt per maat. Je kan de volgende maatvoering aanhouden, afhankelijk van je eigen taille afmeting:

  • S / M: 65 – 90 cm
  • L: 65 – 100 cm
  • XL: 85 – 110 cm
TypeMarsupi PlusMarsupi Breeze
Te gebruiken vanaf geboorteVanaf geboorteVanaf geboorte
Te gebruiken tot hoeveel kg15kg15kg
Ergonomische draagzakJaJa (voor pasgeboren baby’s heb je de
zit versmaller nodig voor een ergonomische zithouding
Aantal draagposities2 (buik en heup)2 (buik en heup)

Wat zeggen andere ouders over de draagzak van Marsupi

De feedback over Marsupi draagzakken is positief. Dit komt vooral omdat het een lichte maar toch kwalitatieve draagzak is. Wel vinden veel ouders dat de draagzak meer geschikt is voor kleine kinderen en de draagzak bij een kind van 10-15kg toch al snel te klein wordt.

★★★★★

Een ouder review op Babymarkt: “De draagzak is snel en eenvoudig vast te maken. Handig voor zowel thuis als voor buiten. Bovendien kan de draagzak gemakkelijk door meerdere personen worden gebruikt zonder eerst de banden te moeten verstellen, dankzij het handige klittenband. Ook bij langere wandelingen zit de drager comfortabel en knelt niet!”

Meest gestelde vragen over de Marsupi draagzakken

#1 Vanaf welke leeftijd kan je de Marsupi draagzak gebruiken?

De Marsupi draagzakken kan je al gebruiken direct na de geboorte van je kindje. Perfect om met je kleine spruit rond te lopen!

#2 Tot welke leeftijd kan je de Marsupi draagzak gebruiken?

De Marsupi draagzak kan je gebruiken tot 15kg - dan is je kind ongeveer 2 jaar oud.

#3 Kan je de Marsupi draagzak ook op de heup dragen?

De Marsupi draagzakken kan je het beste dragen op de buik met je kind op de borst. Doordat deze draagzakken met klittenband vast zitten ben je er dan zeker van dat je een goede ergonomische en veilige draagpositie aanneemt.

Bekijk ook eens deze draagzak merken

ergobaby logo
bykay logo
babybjorn logo
neko logo