Tula draagzak

Tula is absoluut één van de meest populaire draagzak merken in Nederland. Tula verkoopt dan ook verschillende soorten draagzakken, zoals de Free to Grow, Explore en Toddler variant. De draagzakken van Tula zijn niet alleen handig, maar ook nog eens mooi. De draagzakken zijn dan ook verkrijgbaar in mooie kleuren en prachtige prints.

Hierom moet je voor een Tula draagzak kiezen

tula logo

De draagzakken van Tula zijn een goede optie als je een draagzak wilt gaan kopen. Dit merk is opgericht door twee ouders die graag met hun kindje op pad wilde, maar daar een goede draagzak voor ontbrak. Tula werd in het leven geroepen en draait volledig om comfort voor je kindje, doordat de draagzakken aan te passen zijn naar elk lichaamstype. Ook draait Tula om de mooie prints, het is dan ook iets waar Tula zich echt mee profileert. Als laatste draait het bij dit draagzak merk allemaal om kwaliteit. De zakken zijn gemaakt van mooi materiaal en verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. Zo kan je bijvoorbeeld ook een linnen variant kopen wat een luchtige, maar toch comfortabele stof voor je kindje is.

Wat is het verschil tussen alle Tula draagzak soorten?

Tula verkoopt meerdere soorten draagzakken, het is dus goed afwegen waar jij naar op zoek bent. Om dit wat makkelijker te maken, hebben we dit snelle overzicht in elkaar gezet. Zo kan je eenvoudig en snel vergelijken wat de grootste verschillen tussen bijvoorbeeld de Free to Grow en Explore draagzakken zijn. Over het algemeen is het goed om op te merken dat de Tula draagzaken niet op de heup kan worden gedragen. Het grootste verschil daarnaast is dat enkel de Tula Free to Grow ook vooruit kan worden gedragen. De andere draagzakken kan je enkel of tegen je borst of achter op je rug dragen. Dit is dan ook één van de redenen waarom de Free to Grow draagzak onze favoriet van Tula is.

TypeTula Free to GrowTula ExploreTula StandardTula Lite
Te gebruiken vanaf geboorteVanaf geboorteVanaf geboorteVanaf geboorte, maar aparte inleg nodig.Vanaf geboorte
Te gebruiken tot hoeveel kg20,4kg20,4kg20,4kg13,6kg
Ergonomische draagzakJaJaJaJa
Aantal draagposities3 (buik tegenborst, buik naar voren en rug)2 (buik tegen borst en rug)2 (buik tegen borst en rug)2 (buik tegen borst en rug)

Ouders zijn vooral te spreken over de Free to Grow draagzak

Als we kijken naar alle type draagzakken van Tula, dan zijn ouders er zeer over te spreken. Vooral de Free to Grow draagzak is erg positief beoordeeld. Veel ouders kiezen voor diet merk omdat de draagzak fijn in gebruik is voor zowel kind als ouders, maar ook de mooie designs. Je kan namelijk verschillende prints en kleuren kopen, zodat je een draagzak hebt die past bij je kinderwagen of outfit.

★★★★★

Ejuni op de website van Tula: “Deze draagzak is de beste! Ik kan er niet genoeg goede dingen over zeggen! We gebruiken deze drager in huis, maar meestal buitenshuis. Het is geweldig om boodschappen te doen, omdat het autostoeltje te veel ruimte in beslag neemt in de boodschappenwagen. De vulling en clips zijn zeer comfortabel en ondersteunend op mijn onderrug, waardoor het gemakkelijk is om onze baby lang te dragen. Onze pasgeboren baby zit mooi en knus met goede ondersteuning voor haar hoofd en nek. Ze valt meteen in slaap terwijl ze erin zit. De draagzak kan met haar “groeien”, dus we zijn blij om er veel gebruik van te maken. “

Meest gestelde vragen over de Tula draagzakken

#1 Hoe moet je de Tula draagzak aandoen?

Om de Tula draagzaak te doen is het belangrijk eerst de heupband goed af te stellen op jouw lichaam. Daarna kan je de heupband vast klikken. Nadat de heupband goed vast zit, kan je jouw kindje voorzichtig in de draagzak tillen, door je kind dicht tegen je aan te houden en de draagzak onderlangs om je kindje te slaan. De benen zijn vrij en de draagzak druk je tegen de rug van je kind. Als laatste stap doe je de schouderbanden om en deze trek je daarna goed aan. Je bent klaar om op pad te gaan!

#2 Vanaf wanneer kan je de Tula draagzak gebruiken?

Alle Tula draagzakken zijn direct vanaf de geboorte te gebruiken. Bij de Tula Standaard is het goed om rekening te houden dat je nog een aparte inzet erbij moet kopen. Bij de andere Tula draagzakken is niet niet nodig.

#3 Kan mijn kind in de Tula draagzak ook vooruit kijken?

Dit kan enkel bij de Tula Free to Grow. Bij andere Tula draagzakken zoals de Tula Explore, Lite en Standaard kan dit niet.

Bekijk ook eens deze draagzak merken

ergobaby logo
bykay logo
babybjorn logo
neko logo